Adelie Penguin



Επιστημονική ταξινόμηση Adelie Penguin

Βασίλειο
Animalia
Ζωολογική διαίρεσις
Χορδάτα
Τάξη
Πουλιά
Σειρά
Σφενισκοειδή
Οικογένεια
Spheniscidae
Γένος
Πύγκελλης
Επιστημονικό όνομα
Pygoscelis adeliae

Κατάσταση διατήρησης Adelie Penguin:

Λιγότερη ανησυχία

Adelie Penguin Τοποθεσία:

Ανταρκτική
ωκεανός

Διασκεδαστικό γεγονός της Adelie Penguin:

Τρώει έως και 2 κιλά φαγητό την ημέρα!

Adelie Penguin Γεγονότα

Λεία
Κρίλ, Ψάρια, Καλαμάρια
Όνομα Νέου
Νεοσσοί
Ομαδική Συμπεριφορά
  • Αποικία
Διασκεδαστικό γεγονός
Τρώει έως και 2 κιλά φαγητό την ημέρα!
Εκτιμώμενο μέγεθος πληθυσμού
5 εκατομμύρια
Μεγαλύτερη απειλή
Ταχεία τήξη πάγου
Το πιο διακριτικό χαρακτηριστικό
Μικρός λευκός κύκλος γύρω από κάθε μάτι
Wingspan
35cm - 70cm (14in - 27.5in)
Περίοδος επώασης
2 μήνες
Ηλικία του Fledgling
90 ημέρες
Βιότοπο
Ανταρκτική γη και ωκεανός
Αρπακτικά
Leopard Seal, Skua Gull, Killer Whale
Διατροφή
Σαρκοφάγο
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
  • Ημερήσιος
Συνηθισμένο όνομα
Adelie Penguin
Αριθμός ειδών
1
Τοποθεσία
Παράκτια Ανταρκτική
Μέσο μέγεθος συμπλέκτη
2
Σύνθημα
Τρώει έως και 2 κιλά φαγητό την ημέρα!
Ομάδα
Πουλί

Φυσικά χαρακτηριστικά της Adelie Penguin

Τύπος δέρματος
Φτερά
Μέγιστη ταχύτητα
45 μίλια / ώρα
Διάρκεια ζωής
10 - 20 χρόνια
Βάρος
3 κιλά - 6 κιλά (7 κιλά - 13 κιλά)
Υψος
40cm - 75cm (16in - 30in)
Ηλικία σεξουαλικής ωριμότητας
2 - 3 χρόνια

Ενδιαφέροντα Άρθρα